Boosta din energi i fem veckor

posted in: Återhämtning | 0

Några exempel på feed-back från mina kunder:

”Jag har lärt mig att sätta fokus på mig själv, min kropp, sinne, och själ och sätta det i ett sammanhang som jag kan ” ta” på och rent praktiskt kan jobba med och fortsätta att utveckla.

” Jag har blivit bättre på att reflektera på vad som händer med mig och kan fokusera på rätt saker”

”Jag mådde sååå bra efter din behandling.”Flöde

”Nu förstår jag mer hur jag skall ta hand om mig själv!”

”Nu känner jag mig som jag borde vara och mer som mig själv!”

”Jag känner en otrolig lättnad och mycket spänningar har släppt sen jag var hos dig.”

”Nu är jag som en ny människa med ny energi.”

”Tack fina Eva för snabb hjälp.”

”Tack kära Eva för en fantastisk behandling. Idag mår jag mycket bättre”

Jag är precis som du

När jag mådde som sämst, så hade jag gjort mitt bästa, men ändå blev det så fel. Min kropp strejkade och ville inte mer. Jag hade ångest men visste inte var det var. Jag sökte hjälp men min hälsa var på topp, sa läkarna till mig.

Efter att ha tappat hoppet om hjälp, sa en vän att jag måste gå vidare, för frisk det var jag inte, det visste hon!

Så kritvit i ansiktet och apatisk hade hon aldrig sett mig, så hon skickade iväg mig till en ung kvinna som praktiserade Lyssnarskap. Jag kom dit men hade inget att prata om, vilket hon förstod och bäddade in mig i en filt och ”kollade upp min energi” sa hon. Jag orkade inte bry mig, men det var rätt mysigt!

EvaidimmaHon konstaterade det hon misstänkte att min autentiska livsenergi var helt på sparlåga och förstod varför jag kände mig som jag gjorde.

Jag berättar inte mer om vad som hände där och vad som hänt efter det denna gång, mer än att då startade ett helt nytt sätt att se på mig själv, min kropp, mina känslor, tankar och vad som hänt och varför. Detta var 1997.

Allt jag jobbat med och gjort sedan dess har blivit en fusion av den traditionella Hälsopedagogen, som jag (ironiskt nog) var och djupdykningen in i intresset för kroppens intelligenta självläkningssystem och utvecklingspotential.

Jag har skapat Inre ledarskap eftersom min passion är att se och uppleva människor så som de verkligen är och att plocka fram deras längtan. Ibland tror vi  att vi inte har tid eller möjlighet att ha denna inre kontakt och lyssna på kroppen som ett vägledningssystem. Jag var tvungen att lära mig och oj så mycket skoj jag har haft och har. Och jag slutar aldrig förvåna mig över hur lätt det kan vara om man bara vågar och vill!

I denna kurs erbjuder jag det bästa av de verktyg som jag själv har utvecklat och som ingen annan jag känner till på marknaden kan erbjuda. (Det finns många som erbjuder annat som också leder till utveckling, så klart.)

BehandlingJag har erfarenhet av att på ett effektivt sätt med kunskap, rörelser och behandlingar få det som stör och gör oss fastlåsta i vår utveckling att släppa taget för den starka livskraften och vår längtan som driver oss och lever i oss att strömma starkare! Jag läser av/ lyssnar på kroppar och öppnar upp det som är stagnerat och hjälper kroppen tillbaks till det mest optimala flöde som är möjligt. Då svarar den tillbaka med en lätt känsla, harmoniska känslor och en inre trygghet. Fantastiskt skönt tillstånd.

Jag får i detta upplägg arbeta med en liten grupp människor som vill mer! Som vill känna sig lätta till sinne, kropp och vara i sitt unika flöde av att skapa och uppleva. Precis som jag också vill – känna att det finns mer av mig och det jag vill göra, uppleva och bidra med i denna värld.

Det helt fantastiskt att se människor utvecklas och ett kul sätt att göra det ihop i en liten grupp.4109

Erbjudandet denna gång innefattar mer och är en riktig RIV start!

Läs mer vad du kan få vara med om under 5 veckor. Boka plats om det känns rätt för dig! Vi behöver alla lite hjälp på traven precis som jag behövde, utan min vän vet jag inte vad som hänt med mig.

Sex platser finns på erbjudandet – ”Boosta din energi i fem veckor”med

Inre ledarskap

Det handlar om att designa ditt liv och dirigera din kropp för att ha ett fantastiskt meningsfullt och rikt liv med många härliga upplevelser. Inre ledarskap.pdf