Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Rörelse dans och glädje 25 feb

25 februari, 2018 kl. 13:00 - 17:00

Längtar du också till mer rörelse, glädje och dans?

 Boka plats och swischa på 070 755 5436. 

Denna söndag eftermiddag kl 13- 17 i Gula skolan i Skånela.

Pris 300 kr,

Kom och testa!

 

 

 När jag var i Indien i mars förra året så träffade jag en Indisk Guru som efter han fått Ming (/MBT)behandling av mig på yoga mattan, sa att han upplevde, att jag hade, som han utryckte det
” danced away the depression”! Jag tror att det jag gör i i behandlingarna, kan vi också göra var och en med individuella rörelser och i en gemensam intention för att släppa våra begränsningar så att glädje kan vara närvarande!
Nästa resa/ utbildning i Inre ledarskap till Indien och Goa är planerad 15 mars 2018, då finns det också möjlighet att vara  läs mer här http://www.naturlighalsaochutbildning.se/event/halsoresa-och-semester-till-goa-indien/

 

 Du är hjärtligt välkommen på söndag , du behöver inga förkunskaper.

Ha mjuka sköna kläder med på dig!

 

 

 Ming ihop med rörelse & dans kickar igång mer glädje.

Jag känner väldigt starkt under denna mörka period ,att jag verkligen saknar ett längre pass med Ming energin ihop med Rörelse dans träningen.
 
Jag började redan förra nov/dec och har gjort det igen nu i slutet av 2017 , att tillbringat många timmar framför braskaminen hemma och gjort rörelser och bara stirrat in i elden och fått massor av inspiration och lust för att ha en workshop!
Det känns kul och som en uppdaterad frekvens igen som känns väldigt lätt att nå och vara i.
Ett behov av inspiration och mod kan vi fylla på, för att vi alla skall följa våran längtan och manifestera det vi vill under 2018! 
Jag behöver det här och hoppas Ni som känner detsamma hänger på?
Det kommer att vara vissa ledda övningar, teman och tekniker blandat med helt fria rörelser inifrån din kropp( dina egna på ditt sätt)
Workshopen kommer att utvecklas utifrån de som är med. Det känns väldigt lustfyllt, enkelt och kan bli som en ”egen MBT behandling i grupp”, läs mer om MBT här:
För dig som vill prova på behandlingar så finns ett erbjudande som startar 7 feb, läs mer här: http://www.naturlighalsaochutbildning.se/event/erbjudande-optimera-din-kropp/
 
Det är en stor fördel att vi är i grupp som skapar energi tillsammans, som du kan komma in i och vara dig själv och känna dig trygg och närvarande i din kropp, när du är med.
Ju mer du deltar desto lättare och bättre på kommer du att bli på att lita på och använda dig av ditt Inre ledarskap, läs mer här http://www.naturlighalsaochutbildning.se/event/inre-ledarskap/
 

Blir du mer nyfiken?

 Jag hoppas vill och tycker det är viktigt att prioritera dig själv, är nyfiken på att uppleva att kroppen är ett fantastiskt instrument för utveckling till lätthet, glädje och skapande.
Att Du vill upptäcka mer hur du kan använda medvetna rörelser kan släppa gamla föreställningar som begränsar dig.,
 
 
I samarbetet med Teresa Rask som jag känt i 11 år med vårt gemensamma intresse och övertygelse om att Rörelser och dans är läkekonst, skapade vi gruppen  CM på FB https://www.facebook.com/medvetendans/
  ,Medvetna rörelser 2016 ,och det vart nytt fokus 2017, Orädda rörelser och 2018 är det dags att  Rörelser för manifestera och börja skapa det vi vill ska ske! 
 

Plats

Gula Skolan
Skånela Sverige + Google Map