Nytt kapitel

Just nu är jag hemma i Kimstalund på kontoret och arbetar fokuserat med det sista som jag vill skall komma in på den nya hemsidan som jag tillsammans med Maja Klasman skapat.Nytt kapitel

I november 2014 avslutade jag en kurs i Våga växa tillsammans med 20 stycken andra underbara kvinnliga entreprenörer. Jag har ju drivit företag sedan 1989, vill du läsa mer om det så står mer under Om oss.

Så jag firade alltså 25 år som entreprenör när jag gick in i kursen.

Målet med kursen för mig, var att kunna se framför mig min vision och hur mitt arbete skulle se ut 2015- 2030. Varför då?

Jo, jag har nämligen längtat och sett fram emot den här perioden (Guldåldern som jag kallar den!) då mitt andra uppdrag (som förälder) skall lätta och jag får med tid för att kunna helhjärtat gå in för jobbet. Så därför sökte jag till kursen.

Jag fick det jag behövde och ut kom en plan som jag nu jobbat med sen dess.

Samla ihop det gamla – ”koka ner” till en ny essens

Jag ville som vanligt att det jag planerat skulle hända, men innan det så var jag ju tvungen att bereda plats för det nya!

Det tog ett tag och blev som alltid en process när man blickar tillbaks, ibland tvivlade jag och kände att jag är för gammal, att jag inte har något att komma med framförallt när jag såg alla projekt och ansökningar som inte blivit av och allt jobb jag lagt ned som inte ”gett pengar”.

Men tack vare Våga växa gruppen, innovationsrådgivarna på Start up Stockholm, och deras konsulter som jag fått träffat så har jag nu kommit fram till nedräkningen som jag startar 1 dec. Vill du också få gratis rådgivning kontakta dem, www.startupstockholm.se

Det första steget är att den nya hemsidan är publicerad.

Vad som kommer att hända och hur jag skall jobba är väldigt nytt för mig och det berättar jag gärna mer här i bloggen.

I filmen här så berättar jag varför och vad som kan ske med initiativet med ”Visionen Friskhus och ett nytt sätt att se på psykisk ohälsa”, se filmklippet nedan.