Idag lider många av stressymptom, utbrändhet och depression. Har du funderat på vad det egentligen är som händer och varför det är så många som mår så här just nu? 

Lider du av psykisk ohälsa?Att leva i dagens samhälle där mycket går allt snabbare och människor är ständigt uppkopplade är en otrolig påfrestning. Ingen kan säga sig vara opåverkad av denna utveckling, men olika människor påverkas på olika sätt och i olika grad. Många känner sig jagade eller stressade i den här miljön. Stressen och oron kan göra att det är svårt att fatta beslut. Och det är lätt att tro att det är fel på dig – snarare än att det är en reaktion på det samhälle vi lever i.

Känner du igen den i den beskrivningen? Om ja, har du försökt ändra på eller bearbeta stressen och oron?Du är viktig!

Om du känner att detta är något du inte själv kan hantera längre, vet du då vart du ska vända dig? Om du vet det, har du undrat om det finns andra vägar att gå för att förändra tillståndet utan mediciner och biverkningar?

Vi på Hälsolotsen vet att det är möjligt. Vi är övertygade om att det är ett tillstånd som går att ändra. Genom våra behandlingar kan du komma ner i lugn och ro och återigen få kontakt med dig själv och läka det som skapar din psykiska ohälsa. Vi tycker du är viktig och om du också tycker det – och är redo för utveckling – är du mycket välkommen till oss! 

Hur går det till? 

Ditt tillstånd går att förändra!

Första gången ber vi dig bara att berätta hur du mår och hur allt känns. Vi lyssnar och tar dig på allvar. Därefter kan du känna efter om du vill prova en behandling med fokus på att få lite lugn och ro som gör det möjligt att ta ett nästa steg. Ett beslut där du sätter dig själv i främsta rummet. Kontakta oss om du vill boka en behandling.

Vi har hittat en väg till rehabilitering ur psykisk ohälsa helt utan biverkningar Läs om 4-topp pedagogiken och mingbehandlingsterapin här. Eva Bergström-Pettersson har själv gått igenom utmattningsdepression och återhämtat sig och läkt ut och förstått anledningen till stagnerade tillstånd. Hon har rehabiliterat sig själv och har genom den egna självupplevda erfarenheten och med kunders utvecklingsprocesser skapat metoder för att hjälpa andra. Hon har hittills behandlat över 5000 personer.

 

Boka behandling

Tar du dig själv på allvar och vill må bättre – Boka en behandling.

Boka