Vill du bidra? Det finns olika sätt att stödja vårtarbete. Vi söker dels samarbetspartners och dels sponsorer som kan bidra ekonomiskt.

Samarbetspartners

Vill du samarbeta med oss?Samarbete

Som samarbetspartners arbetar vi tillsammans antingen för att nå rätt målgrupp eller för att uppnå visionen om ett Friskhus för människor som lider av psykisk ohälsa.

Är ni nyfikna på hur vi skulle kunna bidra till er organisation eller hur vi ser på hur vi skulle kunna samarbeta bjud då gärna in oss på ett föredrag där vi berättar mer.

Kontakta oss!

Sponsorer

Tycker ni också att utvecklingen av hjälp och resurser för psykisk ohälsa med praktiska åtgärder skall skyndas på, så bli en sponsor och hjälp oss!

Som sponsor bidrar du med ekonomiska medel för att stödja behandlingen av personer med psykisk ohälsa eller vägen mot ett Friskhus i Stockholmsområdet.

Vi behöver resurser för att driva informationskampanjer framåt så att vi tillsammans kan manifestera Stockholms första friskhus för psykisk ohälsa.

Tillbaks får Ni då möjlighet att genom föredrag/ utbildning höja er personals medvetenhet om återhämtning och hur Ni med vår 4– topp pedagogik kan utvecklas.

Kontakta oss! Kontaktuppgifter hittar du här längst ner på sidan.