Ta hand om din kropp, ta kontakt med ditt inre

posted in: Återhämtning | 0

Jag har precis kommit hem från Indien där jag varit i två veckor. Jag har haft en skön semester med sol och bad, mött nya människor, samtidigt som jag haft fokuset på att lyssna på mitt inre och göra en massa härliga aktiviteter för min kropp, som 6 Ayurvediska behandlingar, massage och allt annat spännande de erbjuder där för att främja hälsa, härliga långa walkingpass längs stränderna, 5 yoga pass, 5 Shang Ming pass och ”cleaning” i tre omgångar för inre organ. Jag har dessutom lett kursen, Inre Ledarskap på 12 timmar.

Ganska mycket hände på 12 dagar i Goa, och wow vilken energi jag har nu när jag kom hem. En ny resa planeras i november – håll utkik efter mer information!

Men du behöver inte vänta tills dess för att ta hand om din kropp och ditt inre! I april har jag flera erbjudanden för dig som vill utvecklas och leva ett så rikt liv som möjligt.Evaidimma

Inre ledarskap

Påverkas du av yttre omständigheter och andra människor, känner du att du ”tappar bort dig själv”, dina behov och din utveckling?

Bli proffs på att förstå och förändra dig själv! Då kommer yttre omständigheter och andra människor inte längre kunna begränsa din utveckling.

Det handlar om att designa ditt liv och dirigera din kropp för att ha ett fantastiskt meningsfullt och rikt liv med många härliga upplevelser.

Läs mer om kursen Inre ledarskap och boka här

Behandlingspaket – Optimera din kropp

Allt som sitter i kroppen som spänningar är gammalt och kroppen vill släppa det. Blir det kvar så blir allt som det varit. Så börja resan nu. Öppna kroppen och därmed även ditt sinne och bli mer mottaglig för nya möjligheter.

Här är mitt erbjudande till DIG som vill optimera din kropp.

Det kommer att pågå i sex dagar och går att boka in tider på BOKA DIREKT, mellan den 4- 14 april!