Naturlig hälsa & utbildning är en tjänsteleverantör inom friskvård och drivs av hälsopedagogen Eva Bergström-Pettersson. Efter långa utvecklingsprocesser har grundaren Eva en väl förankrad praktik och kundbas. Hittills har Eva främst varit inriktad mot privatpersoner men går nu mot att skapa ett socialt företag med samarbete med många aktörer i samhället. Målet är att skapa ett Friskhus för människor som behöver återhämtning, rehab och stärka sin psykiska hälsa. Läs mer om den visionen här.

Eva Bergström-Pettersson har sen 1989 lotsat människor till bättre hälsa genom 4-topp pedagogiken och Mingbehandlingsterapi Eva Bergström-Pettersson(MBT).

Från eget idrottande på elitnivå (basket och bodybuilding) startade hennes företagande med Aerobicverksamhet under åren 1989-96 med egen utbildning av 18 instruktörer och verksamhet på flera orter i norra Storstockholm. 1996 gick verksamheten över i Hälsolotsen med utbildningar och konsultverksamhet mot företag inom friskvård. Under perioden 2000-2011 hade Eva Bergström-Pettersson två långa samarbeten med Vasakronan respektive Scandic hotell där hon utvecklade friskvårdskoncept inom träning, avslappning och konferens för dessa företag och dess hyresgäster/gäster.

Eva Bergström-Pettersson har genom olika projekt valt att bygga broar mellan olika verksamheter som fastighetsbolag, hotell och andra företagare inom friskvård. Eva är en visionär som vill skapa förändring på samhällsnivå. Hon brinner för folkhälsan och startade därför den ideella föreningen Future Health Sweden som har som uppgift att förmedla och utveckla kunskap och innovation och utveckling i praktisk form för framtidens hälsoarbete i Sverige.

Företaget erbjuder: