Boka in ett föredrag eller utbildning med Eva Bergström-Pettersson för din personal. På ett inspirerande sätt berättar hon om 4-topp pedagogiken och vägar till bättre hälsa, mindre stress och mer harmoni.

Boka in Eva för en inspirerande föreläsning.

Exempel på teman på föreläsningarna:

Effektiv återhämtning och inre ledarskapsutveckling

Vill du utveckla dina deltagare/anställda med kunskap om inre ledarskap och tekniker för att behålla energi? Vill du få förståelse för hur effektiv återhämtning kan ske? I denna föreläsning får du lära dig detta.

Hur manifesterar vi Stockholms första Friskhus för psykisk ohälsa tillsammans?

Tycker ni att det behövs krafttag för att göra något åt den psykiska ohälsan bland unga? Är du trött på prat och tycker det är dags för förändring och nya lösningar? Låt oss komma och berätta hur vi skulle kunna göra detta tillsammans.

Utbildningar

Inre ledarskap

Slåss inte mot yttre omständigheter eller försök förändra andra. Lär dig istället att förstå och förändra ditt inre tillstånd.

Vill du vara den som har kommandot i ditt liv?

Det kan du uppnå om du utvecklar ditt inre ledarskap och bemästrar de 4 topparna. Läs mer om utbildningen här.

 

Stressförebyggande utbildning för grupper

Vi börjar med ett föredrag på temat ”Effektiv återhämtning med kroppens smarta intelligens och självläkningsförmåga”  ett inspirationsföredrag, på 1,5 – 2 timmar.

Uppföljning av föredraget med utbildning i 4-topp pedagogiken.

Då får var och en reflektera över sitt tillstånd i varje topp och tillsammans kommer ni att få kunskap och praktiska verktyg i form av upplevelse/övning vid varje tillfälle.