För en frisk och kreativ arbetsplats

Naturlig hälsa & utbildning erbjuder effektiv återhämtning och inre ledarskapsutveckling genom behandlingar, utbildningar och föredrag för privatpersoner, företag och organisationer.

Idag är upp till 70 procent av Sveriges sjukskrivningar relaterade till psykisk ohälsa. Hur det yttrar sig är mycket individuellt, att stress kan upplevas och skapa olika tillstånd på flera nivåer som i kroppen, i dina känslor, hur du tänker, det vill säga mentalt, och slutligen för din livsinspiration eller kreativitet.

Naturlig hälsa & utbildning vet att det går att återhämta sig om man vill. När Du inte klarar det själv så finns stöd för effektivt rehabilitering. Vårt sätt att arbeta och behandla ger en energioptimering och stärker kroppens egna och naturliga system att komma i balans och att läka.

Vi upplever att det efterfrågas och krävs mer information om möjligheter hur vi själva kan medverka till att behålla vår hälsa. Hur och vad vi själva kan göra och få mer kompetens och bli mer medvetna om våra möjligheter. Senaste forskningen visar på spännande fakta om hur vi kan läka, vitalisera oss själva och leva friskt länge.4toppar

Vi har kompetensen för den utvecklingen med 4- topp pedagogiken.

 

Naturlig hälsa & utbildning vill vara med och medverka i att människor blir mer medvetna, tar mer eget ansvar håller sig friskare och upptäcker mer av sin potential som berikar deras liv som i sin tur sänker vård och sjukkostnader.

Kunskaper som ni kommer att få är om hur du effektivt kan återhämta dig själv genom Inre ledarskap.

På vilket sätt behöver ni motivation och energi? Vilken utveckling skulle du vilja se, för deltagarna/ de anställda?

Utbildare/föredragshållare

Eva Bergström-PetterssonEva Bergström-Pettersson är hälsopedagog, livsinspiratör och kroppsterapeut med lång erfarenhet att hjälpa människor.

Är expert på att inspirera till hållbara livsstilsförändringar. Har stor erfarenhet av att arbeta med stress, smärta, oro. Har även grundat Fokus frisk klubben och Walkingpass (tränings och vitalisering koncept) och håller kurser i med Medvetna rörelser och Shang Ming.

Hon ger även behandlingar, i Ming Behandlingsterapi och Lyxig Ming massage och håller utbildningar och kompetensutveckling hur du blir proffs i ” Inre ledarskap” som handlar om att inte bli störd av yttre omständigheter eller försöka förändra andra, utan istället bli i proffs på att förändra sitt eget inre tillstånd!

Företagstjänster

Föredrag: ”Effektiv återhämtning med kroppens smarta intelligens och självläkningsförmåga”

Ge din personal verktyg hur de kan samarbeta med sin kropp på bästa sätt för att optimera sin hälsa och utveckla sitt Inre ledarskap, föredrag på 1 timme
Pris: 295 kr/ person, exkl moms (minst antal 10 personer)

HälsoLotsutbildning

Organisera en friskvårdssatsning utan att det kostar för mycket energi och pengar. Utbildningen ger tillgång till nätverket HälsoLotsar.

Hälsostrategi

Läs mer här och kontakta oss för ett möte.

Inspirationsdag och minimässa

1/2 dags event med kompetens för återhämtning och hälsa.

Stressförebyggande utbildning

Inre ledarskap

Läs mer här