Världens bästa jobb

posted in: Återhämtning | 0

Jag har världens bästa jobb. För det finns inget finare än att vara nära och hjälpa människor nå sitt lugn och sin harmoni. SedanEva HälsoLotsen nå sitt inre och känna vem de verkligen ÄR, våga följa sin längtan och skapa det liv de vill ha och leva. Nu skall jag jobba med det jag älskar i Goa i Indien och själv fylla på med energi och slappna av. När jag kommer hem i ska jag återigen ta tag i att arbetet att skapa ett friskhus för psykisk hälsa.

Är du mer intresserad av Indien så finns sidan HälsoLotsens Indienresor där hälsoresan kommer att beskrivas, en ny resa är planerad i november. Kanske vill du också följa med?

I gruppen Fokus frisk klubben kommer spännande saker för dig som är intresserad av upplevelser, aktiviteter som stärker din hälsa. Gå gärna med så får du information.

Underbart är det för mig när mina klienter når ett tillstånd och får uppleva lugn och avslappning i slutet av behandlingen. När deras kroppar har fått slappna av, deras tankar lugnat sig eller det tystnat i deras huvuden. En stund av harmoni infinner sig, då allt känns lugnt och bra.

Det är det som laddar upp dig och du får tillbaks din energi, livslust, skärpa och känner vad som är viktigast för dig och kan ta bra beslut. Så unna dig regelbundet effektiv återhämtning på alla sätt som du vet fungerar. Välkommen att prova på mitt sätt att arbeta med kroppar. Läs mer här.

Våga prova vad har du att förlora?

I april finns ett erbjudande för dig som vill testa att via sin kropp komma i balans känslomässigt och mentalt. Var det länge sedan du kände att du var lugn och i harmoni så är det värt att prova.

Lyssna på Sara som provade.

Boka gärna en tid. Det sätt som jag jobbar på, skulle jag så gärna vilja att det ingick i den traditionella vården för psykisk ohälsa, men tyvärr gör det inte det. Men vi jobbar på det. Läs mer här.

Nå ditt inre och känn vem du verkligen ÄR!

Våga sedan följa din längtan och skapa det liv du vill ha och leva. Ja, det låter lätt men det är det oftast inte. Jag har satt ihop utbildning Inre ledarskap som skall göra detta lättare.Lifedesign

I den har jag valt de effektivaste metoder och de tekniker och den kunskap som inspirerar dig att kunna få till det här på ett rätt och lätt sätt för dig.

Nu har jag 12 platser på utbildningen som startar 20 april. Efter 5 veckor kommer du att ha en plan att hålla dig till som är din och sann för dig för du har kontakt med ditt inre.

Du har fått hjälp att styra av det som hindrar dig på energiplanet och använt din kropp för att uppleva hur det skall kännas när det är flöde och bra för dig.

Att du förstår dig själv och känner att du kan ta hand om dig och låta nästa utvecklingssteg komma naturligt.

Målsättning är att Du släppt det som du inte behöver i ditt bagage och som det är visdom att släppa utan att forcera utvecklingen. Att du känner dig starkt närvarande i dig själv och energipåfylld.